eby

Eesti Biokütuste koduleht

Taastuvate energiaallikate uurimine ja kasutamine XXIV (TEUK–XXIV)

Taastuvate energiaallikate uurimine ja kasutamine

Eesti Maaülikool koostöös Eesti Teadusagentuuri, Eesti Taastuvenergia Koja ning Tartu Regiooni Energiaagentuuriga korraldab iga-aastast taastuvenergia konverentsi Taastuvate energiaallikate uurimine ja kasutamine (TEUK). Sel aastal toimub TEUK juba kahekümne neljandat korda järjest, olles üks vähestest nii pika järjepidevusega Eesti konverentsidest ja ainus omataoline energeetika vallas.

Sel aastal on teemaks kriisist välja energiasäästu ja taastuvenergia toel.

Konverents toimub 10.novembril 2022.a. Tartus, Eesti maaülikooli peahoone aulas.

Eesti energiamajanduse konnasilmad on olnud meile pikalt teada, kuid tänases keerulises olukorras teevad need valu tõsisemalt kui varem. Energiajulgeoleku tagamine fossiilsetelt energiakandjatelt – nii importkütustelt kui ka põlevkivilt – täieliku üleminekuga sisemaisetele taastuvatele energiaallikatele on seni toimunud vajalikust tempost aeglasemalt. Venemaa energiasõda Euroopa vastu on selle esile tõstnud selgemalt kui varem ning pihta saab praegu lisaks kõigele muule meie inimeste toimetulek ja majanduslik väljavaade. Täna on oluline kehva nähtavusega kriisis seada selge siht: leida optimaalsed kiired lahendused kriisi ületamiseks ning pikaajalised lahendused edasiste riskide maandamiseks!

Konverentsil osalemine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine enne 2. novembrit 2022.a.

 aadressil: http://tek.emu.ee/teuk-konverentsid/registreerimine/

Konverentsi programmi leiate peatselt meie kodulehelt: http://tek.emu.ee/teuk-konverentsid/

Konverentsi korraldamist toetavad Euroopa Komisjon, Eesti Taastuvenergia Koda, Eesti Teadusagentuur ja EMÜ Roheline Ülikool. Konverentsi finantseerib Euroopa Liidu Regionaalarengu Fond, Eesti Maaülikooli ASTRA projekt Väärtusahelapõhine biomajandus.

Palun levitada kuulutust ka teistele asjast huvitatutele!

Parimat,

Elis Vollmer

EMÜ taastuvenergia keskus

Elis.vollmer@emu.ee

Tagasi pealehele

Kalender

Uudiste ahiiv

Copyright © 2024 eby